Lamit Company

Two way satellite internet provider

Flower

Interviu cu CEO-ul Lamit Company

Din cand in cand, tineri deosebiti si in aparenta devotati si curajosi  imi spun cat de mult isi doresc sa reuseasca si cat de mult muncesc (considera ei !?) pentru a invata si a evolua. Imediat apoi isi evidentiaza nenumarate scuze inventand motive pentru care la va fi greu sa ajunga acolo unde, in mod total eronat, cred ei ca ar fi trebuit sa fie deja!!!

Faceti in asa fel incat cuvinte si sperantele sa conteze! Unii spun ca „the sky is the limit” . Eu ii contrazic: The sky should not be the limit! Limitele sunt in capul nostru si daca pornim la drum cu prejudecati sau neincredere, sansele de reusita se diminueaza foarte mult.

Daca vrei sa fii propriul tau exemplu si sa fii apreciat de catre ceilalti ghideaza-te dupa rationamentul simplu: “Nu imi spune ce poti face! Arata-mi-o!”

Pune in balanta cariera cu viata personala pe care ai fi nevoit sa o ratezi pentru a realiza aceasta cariera. Pastreaza un raport echilibrat si vei fi mandru de realizarile tale de care te vei bucura impreuna cu cei din sfera ta personala care si ei profita pana la urma de beneficiile muncii tale. Daca reiese ca nu e cazul sa cladesti o cariera, nu te panica deoarece este nevoie si de looseri sau vesnici pesimisti ca sa poata fi apreciati la justa valoare cei care au reusit.

Puneti accent pe disciplina, orientare, intentie, scop si modul de realizare al acestuia! Unii dintre noi inca mai suntem selectivi si ne punem problema CUM ati ajuns la telul propus?!