Lamit Company

Two way satellite internet provider

Flower

Noi servicii LTH

Lamit Company se regaseste in al treilea an de la lansarea celei mai ieftine solutii de acces la internet bidirectional prin satelit LTH (Lamit To Home). Serviciile mentionate se adreseaza in continuare clientilor ce isi desfasoara activitatea in zonele izolate, unde alte servicii de telecomunicatii nu sunt accesibile. Conexiunea la internet prin satelit este independenta de conexiunile terestre si are tarife extreme de mici, incepand de la 45 euro/luna.

Lamit Co ofera in continuare viitorilor utilizatori ai serviciului LTH varianta furnizarii echipamentelor VSAT in regim de custodie, acestea devenind proprietatea clientilor la finalul contractului. Mai mult de atat, programul de fidelizare al clientilor creat de compania Lamit le ofera acestora abonamentele lunare la pret preferential, pentru urmatoarele perioade contractuale.
Acest program reprezinta raspunsul la necesitatea de comunicare pe care o au nenumarate zone rurale, carora li se ofera astfel o solutie fiabila, performanta, practica si aplicabila imediat. Pentru o performanta maxima a conexiunii utilizatorii pot alege diferite cantitati de trafic, preconfigurate de catre provider in accord cu necesitatile utilizatorului. Dupa depasirea traficului mentionat in varianta de abonament alesa de client, conexiunea va ramane active diminuandu-se numai viteza de transfer. Odata cu inceperea lunii urmatoare de abonament se reinnoieste pachetul preconfigurat pentru randament maxim.

LTH este totodata solutia ideala si pentru companiile care au nevoie de o conexiune de backup (redundanta) permanenta, serviciul avand functionalitatea garantata de 99,8%/an.

Serviciul este disponibil prin intermediul a mai multe tipuri de abonamente cu viteze intre 2-6 Mbps Upload si 2-20 Mbps Download. Perioadele contractuale variaza intre 12 si 36 de luni.

Capacitatile de trafic si viteza se pot imbunatati prin utilizarea serverelor Lamit 2Pro care sunt de asemenea puse la dispozitia utilizatorilor de catre compania Lamit.

S-a dovedit in ultimii ani ca serviciul LTH bidirectional este o solutie necesara pe piata telecomunicatiilor din Romania, ieftina, fiabila si moderna, asteptata de multe zone izolate din tara noastra.

Serviciile companiei Lamit au fost dezvoltate in Europa, Africa, Orientul Milociu, Orientul Indepartat si cele 3 Americi oferind comunicatii bidirectionale prin satelit la nivel mondial (atat terestre cat si maritime), cu ajutorul echipamentelor special concepute sa raspunda tuturor cerintelor utilizatorilor, chiar si a celor din cele mai inaccesibile locatii. Solutiile maritime mobile VSAT permit atat echipajului cat si pasagerilor folosirea internetului, a telefonului si serviciilor de fax prin sistemul VoIP, sau a folosirii oricarei alte aplicatii ce necesita o conectare la internet indiferent de distanta sau de conditiile meteorologice garantand cea mai inalta calitate a serviciului.

Trebuie mentionat ca Lamit Co este un operator roman independent care activeaza la nivel global, furnizand retele VPN si servicii de acces la internet de banda larga prin satelit fixe si mobile,terestre si maritime, servicii de telefonie prin internet (VoIP) si servicii de fax , servicii de supraveghere video oriunde in lume, ca si conexiuni speciale guvernamentale.
Mai multe detalii pe http://www.lamit.ro